Δημιουργήσαμε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου για το χρηματοδοτούμενο από την ΕΕ έργο «V2B: Δημιουργία ευκαιριών NFT στο Metaverse για εκπαιδευόμενους ΕΕΚ Τέχνης». Ο αριθμός αναφοράς του έργου μας είναι 2022-1-DE02-KA210-VET-000080828. Συντονισμός από την L4Y Learning for Youth GmbH σε συνεργασία με την Adana Cukurova Guzel Sanatlar και την EMC Services Ltd, το “Δωρεάν λογισμικό NFT: VoxEdit” στην εισαγωγική ανάρτηση. Γενικά, η δημοτικότητα των NFT και η επανάστασή τους στην τέχνη έχει κατακλύσει τον ψηφιακό χώρο. Ειδικά, σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε τον κόσμο VoxEdit, εστιάζοντας στα κυριότερα σημεία. Ο μετασχηματισμός του ψηφιακού κόσμου και η άνοδος των NFT αλλάζουν ριζικά τον τρόπο με τον οποίο γίνεται αντιληπτή η τέχνη και τα ψηφιακά στοιχεία. Ξεκινώντας με τον ορισμό των NFT, θα εξηγήσουμε τη σημασία αυτού του λογισμικού στον κόσμο της ψηφιακής τέχνης και των παιχνιδιών, καλύπτοντας κάθε λεπτομέρεια στην παρούσα Ενότητα!

Μαθησιακά αποτελέσματα

Κατανόηση των NFT: Τι είναι τα NFT και τη σημασία τους στον ψηφιακό κόσμο. Επίσης, οι αναγνώστες θα μάθουν για το VoxEdit ως εργαλείο δημιουργίας voxel art και την ενοποίηση του σε NFT, κατανοώντας τα χαρακτηριστικά, τα οφέλη και τον ρόλο του στην ψηφιακή τέχνη και τα παιχνίδια. Πρακτική εφαρμογή: Το άρθρο παρέχει έναν οδηγό για τη δημιουργία στοιχείων με το VoxEdit, ιδανικό για αρχάριους στη δημιουργία NFT. Κοινότητα και Συνεργασία: Ο ρόλος της κοινότητας VoxEdit και η σημασία των συνεργατικών πλατφορμών για μάθηση και ανάπτυξη στον χώρο του NFT. Μελλοντικές επιπτώσεις: Οι αναγνώστες θα μάθουν για την ανάπτυξη και τις επιπτώσεις εργαλείων όπως το VoxEdit στην εξελισσόμενη αγορά NFT.

Τι είναι το NFT και γιατί είναι σημαντικό;

Γενικά, το NFT , συντομογραφία του “Μη αντικαταστάσιμο διακριτικό”, με αναφορά σε ένα ψηφιακό στοιχείο που αντιπροσωπεύει την ιδιοκτησία ή την απόδειξη αυθεντικότητας για ένα μοναδικό στοιχείο ή τμήμα περιεχομένου. Σε αντίθεση με τα κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin ή το Ethereum, τα NFT δεν μπορούν να διαπραγματεύονται ένα προς ένα λόγω της μοναδικότητάς τους. Αυτή η μοναδικότητα καθιστά τα NFT απίστευτα σημαντικά στον ψηφιακό κόσμο, επειδή παρέχουν έναν τρόπο αναπαράστασης και διάκρισης μιας ψηφιακής οντότητας από την άλλη. Επίσης, με την συνεχής επιρροή των NFT, η χρήση τους έχει επέκταση πέρα από τον κόσμο της τέχνης. Τα NFT έχουν μπει στον κόσμο του gaming. Οι παίκτες μπορούν πλέον να κατέχουν και να ανταλλάσσουν μοναδικά αντικείμενα ή χαρακτήρες εντός του παιχνιδιού. Η συλλογή NFT έχει γίνει διάσημη για τους ψηφιακούς συλλέκτες που συσσωρεύουν πολύτιμα και ουσιαστικά ψηφιακά συλλεκτικά στον ψηφιακό κόσμο.

Δωρεάν λογισμικό NFT: VoxEdit και απαιτήσεις

Αρχικά, η δημιουργία ενός NFT περιλαμβάνει πολλά βασικά βήματα: δημιουργία περιουσιακών στοιχείων, μάρκετινγκ και μάρκετινγκ. Τα άτομα μπορούν να επιλέξουν από πολλά λογισμικά δημιουργίας NFT για να διευκολύνουν αυτά τα βήματα. Η επιλογή δωρεάν λογισμικού δημιουργίας NFT εξαλείφει τα οικονομικά εμπόδια και παρέχει ευκαιρίες για ευρεία υιοθέτηση και δημιουργικότητα. Διάφοροι παράγοντες συμβάλλουν στην ευρεία χρήση του δωρεάν λογισμικού παραγωγής NFT όπως το VoxEdit. Ένας ζωτικός παράγοντας είναι η προσβασιμότητα. Παρέχοντας δωρεάν λογισμικό, οι δημιουργοί δίνουν τη δυνατότητα σε όλους να συμμετάσχουν στην επανάσταση του NFT χωρίς κανένα αρχικό κόστος. Τέλος, ένας άλλος παράγοντας είναι η απλότητα του λογισμικού, και επιτρέπει στους καλλιτέχνες, τους προγραμματιστές παιχνιδιών και τους συλλέκτες να την πλοήγηση και τη χρήση εύκολων εργαλείων.

Τι είναι το Vox Edit;

Γενικά, το VoxEdit είναι ένα δωρεάν λογισμικό δημιουργίας NFT (Non-Fungible Token) για καλλιτέχνες 3D pixel και προγραμματιστές παιχνιδιών. Αρχικά η ανάπτυξη από την εταιρεία Voxelus, αλλά πλέον η σύνδεση με το The Sandbox, έναν εικονικό κόσμο και πλατφόρμα παιχνιδιών με βάσει σε blockchain. Ο σχεδιασμός του VoxEdit για τη δημιουργία και προσαρμογή ψηφιακής τέχνης και στοιχείων εντός του παιχνιδιού, ειδικά για τέχνη voxel. Επίσης, η τέχνη voxel χρησιμοποιεί μικρά, μονόχρωμα κομμάτια σε τρισδιάστατες δομές. Οι καλλιτέχνες αξιοποιούν τη φιλική διεπαφή και τα ισχυρά εργαλεία του VoxEdit για τη διαμόρφωση και προσαρμογή των 3D στοιχεία τους ως NFT. Η σύνδεση με το The Sandbox υπογραμμίζει τον ρόλο του VoxEdit στη διαμόρφωση του μέλλοντος της ψηφιακής τέχνης και του gaming στο οικοσύστημα του The Sandbox.

Δωρεάν λογισμικό NFT: VoxEdit

Καταρχάς, για την εκκίνηση με το VoxEdit, λήψη και εγκατάσταση του λογισμικού. Η διεπαφή του VoxEdit περιλαμβάνει τον Επεξεργαστή, την παλέτα χρωμάτων, τα επίπεδα και τα αντικείμενα. Ο Επεξεργαστής είναι ο καμβάς όπου οι καλλιτέχνες δημιουργούν, ενώ η παλέτα χρωμάτων, τα επίπεδα και τα αντικείμενα παρέχουν τα εργαλεία για προσαρμογή. Η δημιουργία 3D στοιχείων στο VoxEdit βήμα – βήμα. Οι καλλιτέχνες ξεκινούν με τη γλυπτική μοντέλων voxel, προσαρμόζοντας σχήμα και μορφή. Στη συνέχεια, το λογισμικό επιτρέπει την εφαρμογή χρωμάτων και υφών, προσθέτοντας βάθος στις δημιουργίες. Μέσω του συστήματος layers, οι καλλιτέχνες τροποποιούν συγκεκριμένες πτυχές των στοιχείων τους, με εξασφάλιση ακρίβειας σε κάθε λεπτομέρεια.

Διεπαφή Voxedit

Διεπαφή χρήστη και βασικά χαρακτηριστικά

Η διεπαφή χρήστη και η διεπαφή χρήστη του VoxEdit με σχεδιασμό για την κατανόηση όλων όσα χρειάζεστε για την εκκίνηση. Στην κύρια διεπαφή, θα βρείτε τα κύρια στοιχεία που τραβούν την προσοχή σας: Επεξεργαστής, παλέτα χρωμάτων, επίπεδα και αντικείμενα. Επίσης, το πρόγραμμα επεξεργασίας λειτουργεί ως καμβάς για δημιουργικά, όπου μπορείτε να ζωντανέψετε τα ψηφιακά σας στοιχεία. Η χρωματική παλέτα σάς επιτρέπει την προσθήκη χρώματων και υφές της επιλογής σας, ενώ τα επίπεδα και τα αντικείμενα είναι εύκολα για την προσαρμογή και τη λεπτομέρεια.

Δημιουργία και διαμόρφωση 3D στοιχείων

Αρχικά, η δημιουργία τρισδιάστατων στοιχείων με το VoxEdit περιλαμβάνει μια διαδικασία βήμα προς βήμα. Το πρώτο βήμα είναι η διαμόρφωση των μοντέλων με βάση το voxel. Σε αυτό το βήμα, μπορείτε να δημιουργήσετε τη γενική μορφή του στοιχείου σας. Χάρη στην προσφορά εργαλε΄ίων του VoxEdit, η επεξεργασία ελεύθερα σε σχήματα και φόρμες.

Εφαρμογή χρώματος και υφής

Το VoxEdit παρέχει στους δημιουργούς σημαντικές επιλογές για την προσθήκη χρωμάτων και υφών, βελτιώνοντας το βάθος των στοιχείων και την οπτική ελκυστικότητα. Επιπλέον, η χρωματική παλέτα που θα επιλέξετε θα καθορίσει την οπτική ταυτότητα των στοιχείων σας.

Επίπεδα και λεπτομέρειες

Γενικά, το VoxEdit προσφέρει στους δημιουργούς προσαρμογή και λεπτομέρεια με το σύστημα επιπέδων του. Αυτό σας επιτρέπει να προσθέσετε περισσότερο βάθος και αυθεντικότητα στα περιουσιακά σας στοιχεία.

NFT Conversion, Tokenization, and Environmental Considerations

Οι καλλιτέχνες χρησιμοποιηούν το VoxEdit για τη δημιουργία 3D στοιχεία και την μετατροπή σε NFT. Το VoxEdit διευκολύνει τη δημιουργία ψηφιακής τέχνης και περιουσιακών στοιχείων εντός παιχνιδιών, αλλά δεν χειρίζεται απευθείας το tokenization. Αντίθετα, οι δημιουργοί μπορούν να μεταφέρουν τα έργα τους σε πλατφόρμες όπως το OpenSea ή το Rarible για tokenization, προσθέτοντας μεταδεδομένα που ενισχύουν την αξία του NFT. Το VoxEdit λειτουργεί ως εργαλείο δημιουργικότητας και πύλη στο οικοσύστημα NFT, και βοηθά τους καλλιτέχνες στη προώθηση της δουλειάς τους. Παρέχει ευκαιρίες για χτίσιμο brand και νέες συνεργασίες. Ωστόσο, η κοπή NFT καταναλώνει ενέργεια, γεγονός που προκαλεί περιβαλλοντικές ανησυχίες. Οι νέοι δημιουργοί NFT πρέπει να είναι ενήμεροι για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της κοπής NFT.

Δυνατότητα δημιουργών και προηγμένη χρήση

Το VoxEdit προσφέρει πολλές δυνατότητες τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους καλλιτέχνες. Οι δημιουργοί εκφράζουν τη δημιουργικότητά τους χωρίς περιορισμούς, με χρήση της ικανότητας να διαμορφώνουν ελεύθερα και να προσθέτουν χρώμα και λεπτομέρεια. Με τα ολοκληρωμένα χαρακτηριστικά του, το VoxEdit μεγιστοποιεί τις δυνατότητες των ψηφιακών καλλιτεχνών και δημιουργών. Ως αποτέλεσμα, το VoxEdit μεταμορφώνει τη διαδικασία δημιουργίας NFT με τη φιλική προς το χρήστη διεπαφή και το εντυπωσιακό σύνολο χαρακτηριστικών. Με το VoxEdit, οι χρήστες δημιουργούν μοναδικά στοιχεία στον ψηφιακό κόσμο. Το VoxEdit προσθέτει εξαιρετική αξία στο οικοσύστημα NFT, ενώ παράλληλα ενθαρρύνει την πρωτοτυπία και την ελευθερία έκφρασης των δημιουργών.

Δωρεάν λογισμικό NFT: Ο ρόλος του VoxEdit στην τέχνη και τα παιχνίδια

Το VoxEdit είναι ένα λογισμικό που έχει γίνει θεμελιώδες στοιχείο της ψηφιακής τέχνης και της ανάπτυξης παιχνιδιών. Απαραίτητο για καλλιτέχνες και προγραμματιστές παιχνιδιών, αυτό το εργαλείο επεκτείνει το δημιουργικό δυναμικό τόσο στην τέχνη όσο και στα παιχνίδια.

Το VoxEdit στον κόσμο της τέχνης

Ξεπερνώντας τα όρια της παραδοσιακής τέχνης, το VoxEdit παρέχει στους καλλιτέχνες την ελευθερία να δημιουργούν μέσα σε ένα τρισδιάστατο περιβάλλον. Επιπλέον, με τη χρήση voxels, αυτές οι δημιουργίες έχουν επέκταση πέρα από τον συμβατικό καμβά, με παρουσία μιας νέας οδού έκφρασης στο ψηφιακό βασίλειο. Επιπλέον, το VoxEdit δίνει τη δυνατότητα στους καλλιτέχνες να δημιουργούν διακριτικά και εντυπωσιακά τρισδιάστατα σχέδια, επιτρέποντας την παγκόσμια κοινή χρήση μέσω των NFT. Πρωτοπορώντας στον τρόπο, αναδιαμορφώνει τα όρια της ψηφιακής τέχνης, ενισχύοντας την απεριόριστη δημιουργικότητα για τους καλλιτέχνες.

Το VoxEdit στον κόσμο του παιχνιδιού

Το VoxEdit έχει επίσης επηρεάσει σημαντικά το gaming ως εργαλείο που διευκολύνει δραματικά την ανάπτυξη παιχνιδιών. Επιπλέον, η δημιουργία και η προσαρμογή τρισδιάστατων στοιχείων προσφέρει στους προγραμματιστές παιχνιδιών την ευκαιρία να δημιουργούν ρεαλιστικούς και συναρπαστικούς κόσμους. Επιπλέον, τα στοιχεία με σχεδιασμό VoxEdit δίνουν στους παίκτες μια πιο καθηλωτική εμπειρία. Τέλος, αυτό το λογισμικό επιτρέπει στους προγραμματιστές παιχνιδιών να δημιουργούν ευφάνταστα σύμπαντα χωρίς να περιορίζουν τη δημιουργικότητα.

Ο αντίκτυπος του VoxEdit στο Gaming και το Metaverse:

Το ιστολόγιο αναγνωρίζει τον ρόλο του VoxEdit στο gaming, αλλά δίνει έμφαση στην εξερεύνηση του τρόπου με τον οποίο το voxel ενσωματώνει τις εκτεταμένες σφαίρες μετασύνδεσης. Τα στοιχεία voxel του VoxEdit ενισχύουν την εικονική αισθητική και τροφοδοτούν την τάση των παικτών να κατέχουν NFT. Η σημασία του λογισμικού στη διαμόρφωση της εμπειρίας gaming έχει επέκταση στο μετασύμπαν, όπου οι παίκτες επιδεικνύουν τις δημιουργίες voxel art τους.

Η διασταύρωση Τέχνης και Παιχνιδιού

Το VoxEdit αντιπροσωπεύει μια τομή όπου συναντιούνται οι κόσμοι της τέχνης και των παιχνιδιών. Επιπλέον, καθώς η αισθητική ποιότητα των παιχνιδιών αποκτά σημασία, το VoxEdit διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στη βελτίωση του σχεδιασμού και στην αύξηση της συνολικής γοητείας. Χρησιμοποιείται για την προσαρμογή χαρακτήρων και περιβαλλοντικών σχεδίων, διαμορφώνοντας την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού. Το VoxEdit είναι απαραίτητο για την αναβάθμιση της ποιότητας των παιχνιδιών. Συμπερασματικά, ξεχωρίζει ως εργαλείο που συνδυάζει τέχνη και παιχνίδια, μεταμορφώνοντας τα με νέους και συναρπαστικούς τρόπους. Διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στη μεγιστοποίηση της δημιουργικότητας για καλλιτέχνες και προγραμματιστές παιχνιδιών. Το VoxEdit διαμορφώνει το μέλλον της ψηφιακής τέχνης και της ανάπτυξης παιχνιδιών, ενθαρρύνοντας τη δημιουργικότητα και την καινοτομία σε αυτούς τους τομείς.

Δωρεάν λογισμικό NFT: Κοινότητα και πόροι VoxEdit

Το VoxEdit έχει μια ζωντανή δημιουργική κοινότητα που συνεργάζεται σε διάφορες πλατφόρμες και φόρουμ. Οι πλατφόρμες παρέχουν χώρους για καλλιτέχνες, προγραμματιστές παιχνιδιών και συλλέκτες για να συνδεθούν, να μοιραστούν ιδέες και να συνεργαστούν. Η κοινότητα του VoxEdit είναι ένας πολύτιμος πόρος για τους χρήστες του, προσφέροντας υποστήριξη, καθοδήγηση και έμπνευση. Εκτός από τις πλατφόρμες κοινότητας, το VoxEdit παρέχει πολυάριθμους πόρους εκμάθησης. Αυτοί οι πόροι είναι εκπαιδευτικά βίντεο και οδηγοί διαδικτυακών μαθημάτων, επιτρέποντας στους χρήστες να εξοικειωθούν με τις δυνατότητες του λογισμικού και να ξεκλειδώσουν τις δημιουργικές τους δυνατότητες. Οι ιστορίες επιτυχίας και τα εμπνευσμένα έργα που μοιράζονται οι χρήστες του VoxEdit επιταχύνουν περαιτέρω την ανάπτυξη της κοινότητας προβάλλοντας τις δημιουργίες και εμπειρίες της δημιουργίας NFT.

Δωρεάν λογισμικό NFT: Μελλοντικές Εξελίξεις και Αναμενόμενες Προόδους

Κοιτάζοντας το μέλλον, ο ρόλος του VoxEdit στο μέλλον της τεχνολογίας NFT υπόσχεται σημαντικές αλλαγ΄΄ές.Το VoxEdit, βασικός παίκτης στη δημιουργία ψηφιακών στοιχείων, μπορεί να βελτιωθεί με βελτιωμένες διαδικασίες tokenization, νέες τεχνολογίες blockchain και χαρακτηριστικά που προωθούν έργα βασισμένα στην κοινότητα. Επίσης, το ιστολόγιο τονίζει τις τάσεις του κλάδου το VoxEdit, όπως η εξέλιξη των προτύπων για NFT και καινοτομίες σε αποκεντρωμένες πλατφόρμες. Παρακολουθώντας τις εξελίξεις, οι χρήστες κατανοούν καλύτερα τον ρόλο του εργαλείου στη ψηφιακή τέχνη και τα παιχνίδια.

Συμπέρασμα

Ειδικότερα, το δωρεάν λογισμικό δημιουργίας NFT όπως το VoxEdit έχει γίνει απαραίτητο για ψηφιακούς καλλιτέχνες, προγραμματιστές παιχνιδιών και συλλέκτες. Καθιστούν πιο προσιτό τη δημιουργία μοναδικών ψηφιακών στοιχείων και τη συμμετοχή στην επανάσταση του NFT. Η φιλική προς τον χρήστη διεπαφή και οι λειτουργίες του VoxEdit ενθαρρύνουν τη δημιουργικότητα και προσθέτουν αξία στο οικοσύστημα NFT. Ο αντίκτυπος αυτού του λογισμικού θα συνεχίσει να αυξάνεται στο μέλλον. Σε αυτό το σημείο, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους προγραμματιστές του VoxEdit και παρόμοιου λογισμικού και ολόκληρη την ομάδα τους. Η δουλειά τους κάνει τον ψηφιακό κόσμο πιο πολύχρωμο, δημιουργικό και προσβάσιμο.

Ευχαριστίες

Χρησιμοποιούμε την εικόνα εξωφύλλου από τον ιστότοπο Voxedit. https://www.voxedit.io/#/en/

Other Posts.

Οδηγός δημιουργίας εσόδων NFT

Οδηγός δημιουργίας εσόδων NFT

Η ανάρτηση αφορά το χρηματοδοτούμενο από την ΕΕ έργο «V2B: Δημιουργία Ευκαιριών NFT στο Metaverse για Εκπαιδευόμενους ΕΕΚ Τέχνης» με αριθμό αναφοράς 2022-1-DE02-KA210-VET-000080828. Ο συντονισμός του ε΄ργου είναι από την L4Y Learning for Youth GmbH και συνεργάζεται με...

Voxedit: Mοναδικά αντικείμενα παιχνιδιού NFT για το Metaverse

Voxedit: Mοναδικά αντικείμενα παιχνιδιού NFT για το Metaverse

Δημιουργήσαμε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου για το χρηματοδοτούμενο από την ΕΕ έργο «Voxedit Crafting Unique NFT Game Items for the Metaverse» με αριθμό αναφοράς έργου 2022-1-DE02-KA210-VET-000080828. Συντονίζεται από την L4Y Learning for Youth GmbH σε συνεργασία με...

Σχεδιασμός και δημιουργία NFT

Σχεδιασμός και δημιουργία NFT

Καλωσορίσατε στον οδηγό μας για το έργο χρηματοδοτούμενο από την ΕΕ «Σχεδιασμός και Δημιουργία Φορητών Συσκευών NFT με το VoxEdit» με αριθμό αναφοράς 2022-1-DE02-KA210-VET-000080828! Η L4Y Learning for Youth GmbH, σε συνεργασία με την Adana Cukurova Guzel Sanatlar και...

NFT Avatars με VoxEdit: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα

NFT Avatars με VoxEdit: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα

Σας ενδιαφέρει να δημιουργήσετε τα δικά σας avatar NFT για το metaverse; Αναζητάτε ένα δωρεάν και εύχρηστο εργαλείο για σχεδίαση, ζωντάνευση και εξαγωγή των δημιουργιών σας voxel; Αν ναι, αυτή η ανάρτηση στο ιστολόγιο είναι ιδανική για εσάς. Αρχικά, σας δείχνουμε τη...

Η Επανάσταση του Web3.0

Η Επανάσταση του Web3.0

Δημιουργήσαμε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου για το χρηματοδοτούμενο από την ΕΕ έργο «V2B: Δημιουργία ευκαιριών NFT στο Metaverse για Εκπαιδευόμενους ΕΕΚ Τέχνης» με αριθμό αναφοράς 2022-1-DE02-KA210-VET-000080828. Συντονισμός από την L4Y Learning for Youth GmbH σε...

NFTs στο Metaverse: Ευκαιρίες και Προκλήσεις

NFTs στο Metaverse: Ευκαιρίες και Προκλήσεις

Αρχικά, δημιουργήσαμε την ανάρτηση ιστολογίου για το χρηματοδοτούμενο από την ΕΕ έργο «V2B: Δημιουργία ευκαιριών NFT στο Metaverse για Εκπαιδευόμενους ΕΕΚ Τέχνης» με αριθμό αναφοράς 2022-1-DE02-KA210-VET-000080828. Συντονισμός από την L4Y Learning for Youth GmbH σε...

Συμβουλές πρόληψης απάτης

Συμβουλές πρόληψης απάτης

Καλώς ήρθατε στον οδηγό μας για τις Συμβουλές πρόληψης απάτης στο Blockchain. Αρχικ΄ά, σε αυτό το ιστολόγιο, εξετάζουμε στρατηγικές και ιδέες για να σας βοηθήσουμε να προστατεύσετε τον εαυτό σας από απάτες και απάτες στον κόσμο του blockchain. Δημιουργήσαμε αυτό το...

Στρατηγικές ασφάλειας ψηφιακών στοιχείων

Στρατηγικές ασφάλειας ψηφιακών στοιχείων

Αρχικά, η ανάρτηση ιστολογίου αφορά το έργο "V2B: Δημιουργία ευκαιριών NFT στο Metaverse για Εκπαιδευόμενους ΕΕΚ Τέχνης" με χρηματοδότηση από την ΕΕ, με αναφορά έργου 2022-1-DE02-KA210-VET-000080828. Συντονισμός από την L4Y Learning for Youth GmbH με τη συνεργασία των...

Έξυπνο συμβόλαιο

Έξυπνο συμβόλαιο

Καλώς ήρθατε στο άρθρο μας για το " Έξυπνο Συμβόλαιο". Αρχικά, αυτή η ανάρτηση αφορά το έργο "V2B: Δημιουργία ευκαιριών NFT στο Metaverse για Εκπαιδευόμενους ΕΕΚ Τέχνης" (αρ. αναφοράς: 2022-1-DE02-KA210-VET-000080828), με συντονισμό από την L4Y Learning for Youth GmbH...

Ασφαλείς συναλλαγές Blockchain: Βασικές στρατηγικές

Ασφαλείς συναλλαγές Blockchain: Βασικές στρατηγικές

Η ανάρτηση ιστολογίου αφορά το ευρωπαϊκό έργο "V2B: Δημιουργία ευκαιριών NFT στο Metaverse για Εκπαιδευόμενους ΕΕΚ Τέχνης" (αριθμός αναφοράς: 2022-1-DE02-KA210-VET-000080828). Συντονισμός από την L4Y Learning for Youth GmbH σε συνεργασία με την Adana Cukurova Guzel...