Εξερευνώντας το Metaverse: Ψηφιακή ταυτότητα, blockchain, NFT και κρυπτονομίσματα, ανακαλύπτοντας νέες δυνατότητες

Η δημιουργία αυτής της ανάρτηση ιστολογίου είναι για το έργο με χρηματοδότηση από την ΕΕ “V2B: Δημιουργία Ευκαιριών NFT στο Metaverse για Εκπαιδευόμενους Καλλιτεχνικής ΕΕΚ”, με αριθμό αναφοράς 2022-1-DE02-KA210-VET-000080828. Συντονισμός από την L4Y Learning for Youth GmbH σε συνεργασία με την Adana Cukurova Guzel Sanatlar και την EMC Services Ltd, το “Εξερευνώντας το Metaverse: Ψηφιακή Ταυτότητα, Blockchain, NFTs & Κρυπτονόμισμα” με προετοιμασία εκπαιδευτικού πλαισίου στην εισαγωγική ανάρτηση. Με ανάλυση την αλληλεπίδραση αυτών των στοιχείων, και την προσφορά μιας εκτενούς κατανόησης του συνδυασμού για τη δημιουργία ενός εικονικού κόσμου με τεράστιες δυνατότητες για διάφορες βιομηχανίες. Ο προσεκτικός σχεδιασμ΄ός αυτής της ενότητα αφορά τους μαθητές με ενδιαφέρον για τις αναδυόμενες τεχνολογίες, την ψηφιακή καινοτομία και το συνεχώς εξελισσόμενο τοπίο των διαδικτυακών αλληλεπιδράσεων. Μπορείτε επίσης να βρείτε περισσότερες αναρτήσεις ιστολογίου στην κατηγορία μας R2. Αυτή είναι μία από τις αναρτήσεις.


Εξερευνώντας το Metaverse

Εξερευνώντας το Metaverse, θα εμβαθύνουμε στα θεμελιώδη στοιχεία που δίνουν ζωή στο μετασύμπαν, συμπεριλαμβανομένης της ψηφιακής ταυτότητας, του blockchain, των NFTs και των κρυπτονομισμάτων. Επίσης, αυτά τα στοιχεία χρησιμεύουν ως δομικά στοιχεία, επιτρέποντας στο μετασύμπαν να λειτουργήσει ως ένα τεράστιο και διασυνδεδεμένο ψηφιακό σύμπαν. Αυτό το κεφάλαιο παρέχει μια επισκόπηση του μετασύμπαντος και της σημασίας του στην ψηφιακή εποχή. Εισάγει τους βασικούς παράγοντες του μετασύμπαντος, συμπεριλαμβανομένης της ψηφιακής ταυτότητας, της τεχνολογίας blockchain, των NFTs και των κρυπτονομισμάτων. Το metaverse συγχωνεύει φυσική και ψηφιακή πραγματικότητα σε έναν συλλογικό εικονικό κοινόχρηστο χώρο. Οι χρήστες μέσω της αλληλεπίδρασης, οδηγούνται στην κοινωνικοποίηση και στη δημιουργία ακόμη και των δικών τους ψηφιακών προσωπικότητων. Ο ρόλος του στη διαμόρφωση του μέλλοντος είναι εξαιρετικά σημαντικός. Ελάτε μαζί μας στην εξερεύνηση αυτού του δυναμικού τοπίου. Κατνόηση πώς το μετασύμπαν μεταμορφώνει τη ζωή, την εργασία και το παιχνίδι μας στην ψηφιακή σφαίρα.

Εξερευνώντας το Metaverse

Η ιδέα του Metaverse κέρδισε την έλξη λόγω των εξελίξεων της ψηφιακής τεχνολογίας. Είναι ένας εικονικός χώρος όπου τα άτομα συμμετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες, όπως ψώνια, κοινωνικές συναναστροφές, παιχνίδια, ακόμη και παρακολούθηση μιούζικαλ. Ωστόσο, αυτό που κάνει το Metaverse αξιοσημείωτο είναι ότι δεν είναι απλώς ένα μέρος για να πάτε. Είναι ένας ολοκαίνουργιος τρόπος ζωής στο διαδίκτυο με βάση το blockchain, NFT και κρυπτονομίσματα. Θα εξερευνήσουμε το Metaverse, τα χαρακτηριστικά του και πώς αυτές οι τεχνολογίες μεταμορφώνουν τον τρόπο που αλληλεπιδρούμε μεταξύ μας. Το «Metaverse» αφορά μια συλλογή εικονικών κόσμων προσβάσιμων μέσω του Διαδικτύου. Το Metaverse αφορά άτομα που δημιουργούν avatar, μια ψηφιακή εκδοχή του εαυτού τους, για να αλληλεπιδρούν σε εικονικά περιβάλλοντα. Είναι ευέλικτο, προσφέροντας στους χρήστες μια απρόσκοπτη εμπειρία. Παρακολούθηση ενός μιούζικαλ στον εικονικό κόσμο και μετά αβίαστη μετακίνηση σε έναν διαφορετικό χώρο για παιχνίδι με φίλους.

Εξερευνώντας το Metaverse:Digital Identity in the Metaverse

Ειδικά, το κεφάλαιο διερευνά την έννοια της ψηφιακής ταυτότητας μέσα στο μετασύμπαν και τις αντκατηγορίες του για δέσμευση, ασφάλεια και λιθοβολισμό. Συζήτηση των προκλήσεων και των ευκαιριών σε σχέση με τη διαχείριση και τη φύλαξη ψηφιακών ατομικοτήτων στη εικονική πραγματικότητα.

Η επανάσταση της ταυτότητας του Metaverse

Στον πραγματικό κόσμο, έχετε συνήθως μια ταυτότητα βαθιά συνδεδεμένη με τη φυσική σας ύπαρξη. Είναι σαν να έχεις έναν μόνο χαρακτήρα σε ένα έργο. Αλλά στο μετασύμπαν, μπορείτε να δημιουργήσετε και να κάνετε εναλλαγή μεταξύ πολλαπλών ψηφιακών ταυτοτήτων, καθεμία με τα δικά της χαρακτηριστικά. Είναι σαν να παίζεις πολλούς ρόλους σε διαφορετικά έργα ταυτόχρονα.

Ο ρόλος του Blockchain

Αυτό που κάνει αυτές τις ψηφιακές ταυτότητες ασφαλείς και ευέλικτες είναι η τεχνολογία blockchain. Μπορεί να έχετε ακούσει για το blockchain στο πλαίσιο κρυπτονομισμάτων όπως το Bitcoin. Το Blockchain είναι ένα αποκεντρωμένο και ασφαλές καθολικό που σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε τα προσωπικά σας δεδομένα. Επίσης, οι ψηφιακές ταυτότητες, αποθηκευμένες σε μια αλυσίδα μπλοκ είναι ουσιαστικά αδιαπέραστες από αντιγραφή ή παραποίηση. Αυτό ξεπερνά την ασφάλεια των παραδοσιακών συστημάτων ταυτότητας.

Ένας κόσμος απορρήτου και ελέγχου

Γενικά, με την ψηφιακή ταυτότητά σας στο μετασύμπαν, είστε το αφεντικό. Επίσης, αποφασίζετε ποιες πληροφορίες θέλετε να μοιραστείτε και με ποιον. Είναι σαν να έχεις μια μυστική ταυτότητα για διαφορετικές καταστάσεις, αλλά εσύ κρατάς όλα τα χαρτιά. Το επίπεδο ελέγχου της ψηφιακής σας ταυτότητας παρέχει ένα ισχυρό επίπεδο απορρήτου και ασφάλειας όταν αλληλεπιδράτε στον εικονικό κόσμο.

Διαμορφώνοντας την Ταυτότητά σας

Αυτή η στροφή προς την ψηφιακή ταυτότητα είναι μνημειώδης. Επίσης, αποσυνδέει την ταυτότητά σας από τη φυσική σας παρουσία και υπερβαίνει τους γεωγραφικούς και κοινωνικούς περιορισμούς. Τέλος, μπορείτε να δημιουργήσετε και να εκφράσετε διάφορες πτυχές του ψηφιακού σας εαυτού, κάνοντας την ταυτότητά σας πιο ευέλικτη και ρευστή.

Το πλεονέκτημα του Blockchain

Η καρδιά της ψηφιακής σας ταυτότητας είναι η τεχνολογία blockchain. Το Blockchain, ένα κατανεμημένο σύστημα λογιστικών βιβλίων, όχι μόνο προστατεύει την ταυτότητά σας αλλά λειτουργεί και ως άφθαρτος τηρητής αρχείων. Αυτή η ισχυρή τεχνολογία προσφέρει ισχυρή άμυνα κατά της κλοπής ταυτότητας και της απάτης.

Έλεγχος και υπευθυνότητα

Ωστόσο, με αυτή τη νέα δύναμη έρχεται μεγάλη ευθύνη. Η διαχείριση της ψηφιακής σας ταυτότητας έχει ως απαίτηση τον ψηφιακό γραμματισμό και ευαισθητοποίηση σχετικά με την ασφάλεια. Η κατανόηση του τρόπου προστασίας των ιδιωτικών κλειδιών, η διαχείριση των δικαιωμάτων πρόσβασης και η λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων σχετικά με την κοινή χρήση των δεδομένων σε σχέση με την ταυτότητά σας είναι ζωτικής σημασίας. Γενικά, αυτό το κεφάλαιο είναι η πύλη σας για την κατανόηση της ψηφιακής ταυτότητας στο μετασύμπαν. Επίσης, αναδεικνύει τις απίστευτες προοπτικές που προσφέρει για ιδιωτικότητα και ασφάλεια, παράλληλα με τις προκλήσεις που θέτει. Καθώς, γίνεται εξερεύνηση περαιτέρω, να θυμάστε ότι η ψηφιακή σας ταυτότητα είναι ένα ισχυρό εργαλείο που μπορεί να προσφέρει ελευθερία και προστασία στις διαδικτυακές σας αλληλεπιδράσεις.

Εξερευνώντας το Metaverse:Η τεχνολογία Blockchain και το Metaverse

Αρχικά, το κεφάλαιο εστιάζει στην τεχνολογία blockchain. Επίσης, εξηγεί πώς το blockchain επιτρέπει την εμπιστοσύνη, τη διαφάνεια και την αποκέντρωση και διερευνά περιπτώσεις χρήσης του blockchain, παρόμοια με την ισχύ εικονικής ιδιοκτησίας και τις ασφαλείς συμφωνίες. Το Blockchain είναι ένας αποκεντρωμένος τρόπος που επιτρέπει την πραγματοποίηση ασφαλών συμφωνιών χωρίς την ανάγκη παρεμβολών. Επίσης, στο blockchain όλες οι συμφωνίες είναι ορατές σε οποιονδήποτε στο δίκτυο, προάγοντας την εμπιστοσύνη. Το blockchain εφαρμόζει με την επιβεβαίωση της δύναμης των μέσων, παρόμοια με την εικονική γη, τα στοιχεία και το νόμισμα. Τα ψηφιακά μέσα, κατά την αποθήκευση τους λαμβάνουν επιβεβαίωση της αυθεντικότητας και της προέλευσής τους. Οι ατομικότητες αγοράζουν και πουλούν εικονικά μέσα. Το Blockchain είναι μια αναδυόμενη τεχνολογία με πολλά πλεονεκτήματα: Χρήση μιας λειτουργίας ψηφιακής υπογραφής για τη διεξαγωγή συναλλαγών χωρίς απάτες, αδύνατο για άλλους χρήστες την αλλοίωση ή αλλαγή των δεδομένων ενός ατόμου χωρίς συγκεκριμένη ψηφιακή υπογραφή.

Εξερευνώντας το Metaverse:NFTs στο Metaverse

Αυτό το κεφάλαιο εμβαθύνει στη σύλληψη των μη ανταλλάξιμων μαρκών (NFT) και στο ρόλο τους στο μετασύμπαντο. Εξετάζει πώς τα NFT επιτρέπουν μοναδικά ψηφιακά μέσα, παρόμοια με τα έργα τέχνης και τα εικονικά ακίνητα, και επιπρόσθετα διερευνά την σιωπηρή επίδραση των NFT στην ψηφιακή ισχύ και τη δημιουργία εσόδων.

NFTs

Τα NFTs είναι μια μορφή ψηφιακού περιουσιακού στοιχείου που είναι μοναδική και εμπειρική, καθιστώντας τα ιδανικά για χρήση στο μετασύμπαν. Τα NFT μπορεί να είναι οτιδήποτε, από εικονική γη έως αποκλειστικά στοιχεία, παρόμοια με ρούχα ή πυρομαχικά. Η χρήση των NFT δίνει τη δυνατότητα στα άτομα να έχουν πρόσβαση στη δύναμη των ψηφιακών μέσων και πράγματι να κάνουν νέα υδραγωγεία κέρδους συναλλάσσοντάς τα ή νοικιάζοντάς τα σε άλλους. Ένα NFT με δημιουργία από ψηφιακά αντικείμενα και αντιπροσώπευση τόσο από υλικά όσο και άυλα στοιχεία, όπως: Γραφική τέχνη: GIF Βίντεο και αθλητικά στιγμιότυπα, Συλλεκτικά Εικονικά avatar και skins για βιντεοπαιχνίδια, Επώνυμα αθλητικά παπούτσια, ΜΟΥΣΙΚΗ. Ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα των NFTs είναι ότι παρέχουν πρόσβαση σε γεννήτριες για τη δημιουργία εσόδων από την εργασία τους. Για παράδειγμα, οι μουσικοί δημιουργούν NFT με παροχή αποκλειστικής πρόσβασης στη μουσική τους ή στα εικονικά μιούζικαλ τους.

Πέρα από Καλλιτέχνες και Μουσικούς

Η επιρροή των NFT έχει έκταση πολύ πέρα από τους καλλιτέχνες και τους μουσικούς. Τα NFT φέρουν επανάσταση στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών και επιτρέπουν στους παίκτες την αγορά, πώληση και ανταλλαγή περιουσιακών στοιχείων και χαρακτήρων εντός του παιχνιδιού ως NFT. Τα εικονικά ακίνητα, μια αναπτυσσόμενη αγορά στο μετασύμπαν, αποτελούν αντικείμενο συναλλαγών ως NFT, με τους χρήστες στην απόκτηση και ανάπτυξη ψηφιακής γης σε εικονικούς κόσμους.

Ο πιθανός αντίκτυπος

Τα NFT έχουν τη δυνατότητα στον επαναπροσδιορισμό του τρόπου της σκέψης τηνς ιδιοκτησίας, της αυθεντικότητας και την αξία. Αυτό το κεφάλαιο θα διερευνήσει τις βαθιές επιπτώσεις των NFT στην ψηφιακή ιδιοκτησία και τη δημιουργία εσόδων, εμβαθύνοντας σε περιπτωσιολογικές μελέτες που δείχνουν τη μεταμορφωτική δύναμη αυτών των διακριτικών σε διάφορους κλάδους. Ελάτε μαζί μας καθώς ξεκινάμε αυτό το ταξίδι για την αποκάλυψη του βαθύ αντίκτυπου των NFT στο μετασύμπαν, με κατανοήση στον επαναπροσδιορισμό του τρόπου δημιουργίας εσόδων από τα ψηφιακά στοιχεία στο όλο και πιο διασυνδεδεμένο ψηφιακό μας σύμπαν.

Κρυπτονόμισμα στο Metaverse

Το κεφάλαιο εξετάζει τον ρόλο του κρυπτονομίσματος ως μέσου ανταλλαγής και αποθήκευσης αξίας στο μετασύμπαν, παρέχοντας κατανόηση των διαφορετικών τύπων κρυπτονομισμάτων, της σημασίας τους, και των προκλήσεων και ευκαιριών τους. Τα κρυπτονομίσματα επιτρέπουν την αγορά, πώληση και εμπορευματοποίηση αγαθών και υπηρεσιών στο μετασύμπαν, όπως και στον φυσικό κόσμο. Η αποκέντρωσή τους προσφέρει στους ιδιώτες μεγαλύτερο έλεγχο στα οικονομικά τους, με δέσμευση και ασφάλεια. Αποτελώντας βασικό συστατικό του μετασύμπαντος, τα κρυπτονομίσματα επιτρέπουν συναλλαγές στην αγορά και πώληση εικονικών αγαθών και υπηρεσιών. Η αποκεντρωμένη φύση τους ενισχύει τον έλεγχο των χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων, διασφαλίζοντας ιδιωτικότητα και ασφάλεια στις εικονικές αλληλεπιδράσεις.

Εξερευνώντας δημοφιλή κρυπτονομίσματα

Μια πληθώρα κρυπτονομισμάτων κάνει εμφάνιση στην ψηφιακή εποχή, το καθένα με τα μοναδικά χαρακτηριστικά και τις εφαρμογές του. Μερικά από τα πιο γνωστά κρυπτονομίσματα περιλαμβάνουν το Bitcoin, το Litecoin και το Ethereum. Τα κρυπτονομίσματα, στον πυρήνα τους, είναι ψηφιακά νομίσματα με τη χρήση εξελιγμένων αλγόριθμων κρυπτογράφησης. Η ενσωμάτωση της τεχνολογίας κρυπτογράφησης παρέχει στα κρυπτονομίσματα διπλή λειτουργικότητα, χρησιμεύοντας τόσο ως μέσο ανταλλαγής όσο και ως εικονικό λογιστικό σύστημα. Για την ενασχόληση με τα κρυπτονομίσματα, τα άτομα χρειάζονται ένα πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων. Αυτά τα πορτοφόλια έχουν τη μορφή λογισμικού, με βάσει το σύννεφο, η αποθήκευση γίνεται σε υπολογιστή ή κινητή συσκευή. Αυτά τα πορτοφόλια χρησιμεύουν ως το όργανο μέσω του οποίου τα άτομα αποθηκεύουν τα κλειδιά κρυπτογράφησης τους, επιβεβαιώνοντας την ταυτότητά τους και συνδέοντάς τα με τα κρυπτονομίσματα τους.

Το κρυπτονόμισμα ως αλλαγή παιχνιδιών

Στο μετασύμπαν, το κρυπτονόμισμα υπερβαίνει τον ρόλο του ως εργαλείο συναλλαγών. Επίσης, λειτουργεί επίσης ως νόμισμα εντός του παιχνιδιού. Αυτή η λειτουργικότητα επιτρέπει στα άτομα την απόκτηση εικονικών αγαθών και υπηρεσίών με υπογράμμιση την πραγματική αξία του νομίσματος κατά τη χρήση τους σε αυτές τις ψηφιακές σφαίρες. Το μετασύμπαν, επομένως, ανοίγει νέες και προσοδοφόρες ευκαιρίες τόσο για ιδιώτες όσο και για επιχειρήσεις. Η ικανότητα μετατροπής ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, avatars ή συλλεκτικών στοιχείων εντός του παιχνιδιού σε κρυπτονομίσματα υπογραμμίζει τη δυναμική δυνατότητα δημιουργίας αξίας σε αυτό το διευρυνόμενο εικονικό σύμπαν.

Προκλήσεις και Ευκαιρίες

Ενώ το metaverse προσφέρει ακμάζον τοπίο για χρήση κρυπτονομισμάτων, παρουσιάζει πολλές προκλήσεις, όπως ασφάλεια, απάτη και ρυθμιστικά ζητήματα. Αυτές οι προκλήσεις συνοδεύονται από καινοτόμες ευκαιρίες. Καθώς οι χρήστες εξοικειώνονται με τα κρυπτονομίσματα στο metaverse, εμφανίζονται νέα επιχειρηματικά μοντέλα, χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και πλατφόρμες. Το κεφάλαιο εμβαθύνει στις προκλήσεις και τις ευκαιρίες, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη κατανόηση του πώς τα κρυπτονομίσματα διαμορφώνουν το οικονομικό τοπίο και τι επιφυλάσσει το μέλλον για αυτά. Ελάτε μαζί μας σε ένα ταξίδι στον περίπλοκο κόσμο των κρυπτονομισμάτων στο metaverse, αποκαλύπτοντας τον εξελισσόμενο ρόλο και τη σημασία τους, εξετάζοντας την ποικιλία των κρυπτονομισμάτων και τις προκλήσεις και ευκαιρίες στο αποκεντρωμένο χρηματοοικονομικό οικοσύστημα της ψηφιακής εποχής.

Εξερευνώντας το Metaverse: Digital Identity, Blockchain, NFTs & Crypto: Συμπέρασμα

Συμπερασματικά, η εξερεύνηση του μετασύμπαντος αποκαλύπτει έναν νέο τρόπο ζωής στο διαδίκτυο, με τροφοδότηση από blockchain, NFT και κρυπτονομίσματα. Προσφέρει μια ποικιλία πλεονεκτημάτων, όπως μειωμένη δέσμευση και ασφάλεια στο διαδίκτυο, νέα κερδοφόρα ανοίγματα και πιο καθηλωτικές εμπειρίες. Ενώ το μετασύμπαν βρίσκεται ακόμα σε αρχικό επίπεδο, είναι σαφές ότι έχει σημαντικά σιωπηρά στοιχεία για την πλήρη μεταμόρφωση του τρόπου κατά την αλληλεπίδραση μας μας στο διαδίκτυο. Καθώς η τεχνολογία συνεχίζει την ανάπτυξη, είναι ενδιαφέρον να δούμε την εξέλιξη του μετασύμπαντος.

Εξερευνώντας το Metaverse: Αναφορές και Πηγές

Virtual Reality and the Metaverse: Exploring the Possibilities (e-book) The Metaverse Revolution: Unlocking the Future of Digital Experiences (online course) Understanding Blockchain Technology: A Comprehensive Guide (video series) “The Metaverse: A Deep Dive” by Michael Hodapp and William Mougayar “Blockchain Basics: A Non-Technical Introduction in 25 Steps” by Daniel Drescher “Cryptoassets: The Innovative Investor’s Guide to Bitcoin and Beyond” by Chris Burniske and Jack Tatar The Metaverse Roadmap Overview: Pathways to the Future presented at the Metaverse Summit

Other Posts.

Οδηγός δημιουργίας εσόδων NFT

Οδηγός δημιουργίας εσόδων NFT

Η ανάρτηση αφορά το χρηματοδοτούμενο από την ΕΕ έργο «V2B: Δημιουργία Ευκαιριών NFT στο Metaverse για Εκπαιδευόμενους ΕΕΚ Τέχνης» με αριθμό αναφοράς 2022-1-DE02-KA210-VET-000080828. Ο συντονισμός του ε΄ργου είναι από την L4Y Learning for Youth GmbH και συνεργάζεται με...

Voxedit: Mοναδικά αντικείμενα παιχνιδιού NFT για το Metaverse

Voxedit: Mοναδικά αντικείμενα παιχνιδιού NFT για το Metaverse

Δημιουργήσαμε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου για το χρηματοδοτούμενο από την ΕΕ έργο «Voxedit Crafting Unique NFT Game Items for the Metaverse» με αριθμό αναφοράς έργου 2022-1-DE02-KA210-VET-000080828. Συντονίζεται από την L4Y Learning for Youth GmbH σε συνεργασία με...

Σχεδιασμός και δημιουργία NFT

Σχεδιασμός και δημιουργία NFT

Καλωσορίσατε στον οδηγό μας για το έργο χρηματοδοτούμενο από την ΕΕ «Σχεδιασμός και Δημιουργία Φορητών Συσκευών NFT με το VoxEdit» με αριθμό αναφοράς 2022-1-DE02-KA210-VET-000080828! Η L4Y Learning for Youth GmbH, σε συνεργασία με την Adana Cukurova Guzel Sanatlar και...

NFT Avatars με VoxEdit: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα

NFT Avatars με VoxEdit: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα

Σας ενδιαφέρει να δημιουργήσετε τα δικά σας avatar NFT για το metaverse; Αναζητάτε ένα δωρεάν και εύχρηστο εργαλείο για σχεδίαση, ζωντάνευση και εξαγωγή των δημιουργιών σας voxel; Αν ναι, αυτή η ανάρτηση στο ιστολόγιο είναι ιδανική για εσάς. Αρχικά, σας δείχνουμε τη...

Η Επανάσταση του Web3.0

Η Επανάσταση του Web3.0

Δημιουργήσαμε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου για το χρηματοδοτούμενο από την ΕΕ έργο «V2B: Δημιουργία ευκαιριών NFT στο Metaverse για Εκπαιδευόμενους ΕΕΚ Τέχνης» με αριθμό αναφοράς 2022-1-DE02-KA210-VET-000080828. Συντονισμός από την L4Y Learning for Youth GmbH σε...

NFTs στο Metaverse: Ευκαιρίες και Προκλήσεις

NFTs στο Metaverse: Ευκαιρίες και Προκλήσεις

Αρχικά, δημιουργήσαμε την ανάρτηση ιστολογίου για το χρηματοδοτούμενο από την ΕΕ έργο «V2B: Δημιουργία ευκαιριών NFT στο Metaverse για Εκπαιδευόμενους ΕΕΚ Τέχνης» με αριθμό αναφοράς 2022-1-DE02-KA210-VET-000080828. Συντονισμός από την L4Y Learning for Youth GmbH σε...

Συμβουλές πρόληψης απάτης

Συμβουλές πρόληψης απάτης

Καλώς ήρθατε στον οδηγό μας για τις Συμβουλές πρόληψης απάτης στο Blockchain. Αρχικ΄ά, σε αυτό το ιστολόγιο, εξετάζουμε στρατηγικές και ιδέες για να σας βοηθήσουμε να προστατεύσετε τον εαυτό σας από απάτες και απάτες στον κόσμο του blockchain. Δημιουργήσαμε αυτό το...

Στρατηγικές ασφάλειας ψηφιακών στοιχείων

Στρατηγικές ασφάλειας ψηφιακών στοιχείων

Αρχικά, η ανάρτηση ιστολογίου αφορά το έργο "V2B: Δημιουργία ευκαιριών NFT στο Metaverse για Εκπαιδευόμενους ΕΕΚ Τέχνης" με χρηματοδότηση από την ΕΕ, με αναφορά έργου 2022-1-DE02-KA210-VET-000080828. Συντονισμός από την L4Y Learning for Youth GmbH με τη συνεργασία των...

Έξυπνο συμβόλαιο

Έξυπνο συμβόλαιο

Καλώς ήρθατε στο άρθρο μας για το " Έξυπνο Συμβόλαιο". Αρχικά, αυτή η ανάρτηση αφορά το έργο "V2B: Δημιουργία ευκαιριών NFT στο Metaverse για Εκπαιδευόμενους ΕΕΚ Τέχνης" (αρ. αναφοράς: 2022-1-DE02-KA210-VET-000080828), με συντονισμό από την L4Y Learning for Youth GmbH...

Ασφαλείς συναλλαγές Blockchain: Βασικές στρατηγικές

Ασφαλείς συναλλαγές Blockchain: Βασικές στρατηγικές

Η ανάρτηση ιστολογίου αφορά το ευρωπαϊκό έργο "V2B: Δημιουργία ευκαιριών NFT στο Metaverse για Εκπαιδευόμενους ΕΕΚ Τέχνης" (αριθμός αναφοράς: 2022-1-DE02-KA210-VET-000080828). Συντονισμός από την L4Y Learning for Youth GmbH σε συνεργασία με την Adana Cukurova Guzel...