Δημιουργήσαμε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου για το χρηματοδοτούμενο από την ΕΕ έργο «V2B: Δημιουργία ευκαιριών NFT στο Metaverse για Εκπαιδευόμενους ΕΕΚ Τέχνης» και ο αριθμός αναφοράς του έργου μας είναι 2022-1-DE02-KA210-VET-000080828. Συντονισμός από την L4Y Learning for Youth GmbH σε συνεργασία με την Adana Cukurova Guzel Sanatlar και την EMC Services Ltd, η «Κατανόηση της έννοιας των NFTs». Αυτή η ενότητα χρησιμεύει ως ένας ολοκληρωμένος οδηγός για τα NFT, προσφέροντας μια πλήρη κατανόηση αυτών των μοναδικών ψηφιακών στοιχείων. Τα NFT αντιπροσωπεύουν μια αλλαγή στον τρόπο που αλληλεπιδρούμε με ψηφιακό περιεχόμενο όπως εικόνες, βίντεο, μουσική και άλλα. Τέλος, θα ταξιδέψουμε στην ιστορία των NFT, κατανοώντας τις αρχές τους και παρακολουθώντας την εξέλιξή τους στον κόσμο των τεχνολογιών blockchain. Ειδικά, η ενότητα αφορά άτομα με ενδιαφέρον για την τεχνολογία των NFT, συμπεριλαμβανομένων επενδυτών, καλλιτεχνών, συλλεκτών και blockchain.

Table of Contents

Κατανόηση έννοιας των NFTs: Κατανόηση των NFTs

Σε αυτό το κεφάλαιο, θα ξεκινήσουμε μια εξερεύνηση των μη ανταλλάξιμων διακριτικών (NFT). Πιθανότατα έχετε ακούσει για τον όρο «NFT», αλλά καταλαβαίνετε πραγματικά τι κρύβεται; Το NFT σημαίνει “Μη αντικαταστάσιμο διακριτικό” και καθώς γίνεται εμβάθυνση σε αυτήν την ιδέα, υπάρχει η συνειδητοποίηση ότι είναι περισσότερα από ένα απλό ψηφιακό στοιχείο. Αντιπροσωπεύει μια αλλαγή παραδείγματος στον τρόπο αντίληψης της ιδιοκτησίας, της αυθεντικότητας και της αξίας των ψηφιακών αντικειμένων. Ας το αναλύσουμε:

Η έννοια του «μη ανταλλάξιμου»

Εναλλάξιμα, με μια απλοποιημένη έννοια, σημαίνει την εναλλαξιμότητα ή τη δυνατότητα αντικατάστασης ενός αντικειμένου με άλλο του ίδιου είδους. Έτσι, όταν κάτι είναι «μη ανταλλάξιμο», δηλώνει τη μοναδικότητά του και την αναντικατάστατη του. Είναι σαν να λέμε, “Υπάρχει μόνο ένα από αυτά, και δεν μπορεί να αντικατασταθεί με κάτι άλλο ένας προς έναν”.

Ο ρόλος του “Token”

Τώρα, ας προσθέσουμε το ‘Token’ στην εξίσωση. Στον τομέα της τεχνολογίας, ένα διακριτικό συχνά υποδηλώνει ένα ψηφιακό στοιχείο. Έτσι, όταν λέμε «NFT», μιλάμε για ένα «Μη αντικαταστάσιμο διακριτικό», το οποίο είναι ουσιαστικά ένα μοναδικό, αναντικατάστατο ψηφιακό στοιχείο.

Κατανόηση των NFTs – Περισσότερα από ψηφιακά αντικείμενα

Ο όρος NFT υπερβαίνει τα απλά ψηφιακά στοιχεία. υποδηλώνει την ιδιοκτησία ενός ψηφιακού αντικειμένου, όπως έργα τέχνης ή συλλεκτικά αντικείμενα, με επαναστατικό τρόπο. Tι πρέπει να γνωρίζετε: Μοναδική ιδιοκτησία: Τα NFT παρέχουν έναν πρωτοποριακό τρόπο για τα άτομα στην κατοχή και να ανταλλαγή πραγματικών μοναδικών ψηφιακών αντικείμενων. Όταν είστε κάτοχος ενός NFT, διαθέτετε ένα μοναδικό κομμάτι του ψηφιακού σύμπαντος και είναι δικό σας να το κρατήσετε ή να το ανταλλάξετε. Σπάνιο σε περιορισμένες ποσότητες: Τα NFT παράγονται συχνά σε περιορισμένες ποσότητες, ενισχύοντας έναν αέρα αποκλειστικότητας. Αυτή η σπανιότητα ενισχύει την ελκυστικότητά τους, απηχώντας την ιδέα των σπάνιων συλλεκτικών αντικειμένων στον απτό χώρο. Κατά συνέπεια, η περιορισμένη διαθεσιμότητα των NFT παίζει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της αντιληπτής αξίας τους.

Πηγή: https://www.blockchain-council.org: Κατανόηση έννοιας των NFTs

Ιστορικό πλαίσιο των NFTs

Αρχικ΄ά, το κεφάλαιο διερευνά την κατανόηση της έννοιας των NFTs, με έμφαση τον τρόπο εμφανισής τους, ως μια νέα μορφή ισχύος ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων στο οικοσύστημα της αλυσίδας μπλοκ. Η Αυγή των NFTs Η έννοια των NFT δεν προέκυψε από τη μια μέρα στην άλλη. Έχει τις ρίζες του στο ευρύτερο οικοσύστημα blockchain. Ένα σημαντικό ορόσημο συνέβη το 2014 όταν ο Kevin McCoy εξέδωσε το πρώτο μη ανταλλάξιμο διακριτικό, με δημιουργική ονομασία “Quantum”. Αυτό το ιστορικό γεγονός έλαβε χώρα στο blockchain Namecoin. Το Quantum δεν ήταν απλώς ένα διακριτικό. ήταν ένα κινούμενο οκτάγωνο γεμάτο με μια μαγευτική σειρά παλλόμενων σχημάτων. Ωστόσο, οι σπόροι των NFTs είναι πιο νωρίς, το 2012-2013, με την εισαγωγή έγχρωμων νομισμάτων με βάση το Bitcoin. Αυτά σηματοδότησε την αρχή της ιδέας που θα οδηγούσε τελικά στη δημιουργία αυτού που σήμερα γνωρίζουμε ως NFT.

Kevin McCoy, Quantum (2014): Κατανόηση έννοιας των NFTs

Κατανόηση έννοιας των NFTs: Η επανάσταση του Ethereum

Τα NFT άρχισαν πραγματικά να κερδίζουν δυναμική το 2017, όταν κυκλοφόρησαν οι πρώτες συλλογές NFT στο blockchain Ethereum. Το Ethereum, με την καινοτόμο λειτουργικότητα του έξυπνου συμβολαίου, άλλαξε το παιχνίδι. Πριν από το Ethereum, η διαπραγμάτευση και η μεταβίβαση της ιδιοκτησίας ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, ιδιαίτερα μοναδικών, ήταν μια περίπλοκη και δυσκίνητη διαδικασία σε πολλά blockchain. Τα έξυπνα συμβόλαια του Ethereum φέρουν επανάσταση στον τομέα, με τη δημιουργία, τον προγραμματισμό, την αποθήκευση και την εμπορία tokens και την ενσωμάτωση απρόσκοπτα στο ίδιο το blockchain. Αυτή η καινοτομία άνοιξε το δρόμο για την έκρηξη των NFT. Συγκεκριμένα, παρείχε μια αξιόπιστη, αποκεντρωμένη και αποτελεσματική πλατφόρμα για την ανάπτυξη και την ανταλλαγή αυτών των μοναδικών ψηφιακών στοιχείων.

Πηγή: nftnow.com: Κατανόηση έννοιας των NFTs

Κατανόηση έννοιας των NFTs: Εφαρμογές NFT σε Βιομηχανίες

Γενικά, σε αυτό το κεφάλαιο, θα εμβαθύνουμε στο περίπλοκο βασίλειο των μη ανταλλάξιμων μαρκών (NFT) . Στη συνέχεια, τα NFTs έχουν περάσει από εξειδικευμένα ψηφιακά συλλεκτικά σε μια διάχυτη επιρροή. Πλέον υπάρχει επέκταση σε διάφορους τομείς, όπως την τέχνη, τη μουσική και τα παιχνίδια.

Ο διευρυνόμενος ορίζοντας των NFT

Ενώ τα NFT αρχικά κάνουν πάταγο στη σφαίρα της τέχνης και των συλλεκτικών αντικειμένων, η επιρροή τους είναι γρήγορη. Αυτό το κεφάλαιο αποκαλύπτει τις εφαρμογές των NFT σε διαφορετικούς κλάδους, με πληροφορίες για τους τρόπους αξιολόγησης για την αντιπροσωπεύση μοναδικών ψηφιακών στοιχείων.

Ο Κόσμος της Τέχνης Επαναλαμβανόμενος

Γενικά, στον κόσμο της τέχνης, τα NFT έχουν εγκαινιάσει μια νέα εποχή δημιουργικότητας και ιδιοκτησίας. Επίσης, οι καλλιτέχνες μπορούν πλέον να κόψουν τις ψηφιακές τους δημιουργίες ως NFT, παρέχοντας ψηφιακή μοναδικότητα και προέλευση. Οι συλλέκτες, στην κατοχή τους σίγουρα αυτά τα ψηφιακά αριστουργήματα, με την ιδιοκτησία τους να είναι βάσει στο blockchain. Αλλά, τα NFT δεν αφορούν μόνο στον κόσμο της τέχνης. Έχουν επίσης αρμονικό αντίκτυπο στη μουσική βιομηχανία.

Μουσική και NFTs: A Harmonious Symphony

Οι μουσικοί έχουν αγκαλιάσει τα NFT ως ένα ισχυρό μέσο για τη δημιουργία εσόδων από τη δουλειά τους, κόβοντας αποκλειστικά διακριτικά που παρέχουν πρόσβαση στη μουσική ή στις εικονικές συναυλίες τους. Είναι σημαντικό ότι αυτή η καινοτόμος προσέγγιση δίνει τη δυνατότητα στους μουσικούς την άμεση σύνδεση με το κοινό τους. Επιπλέον, επαναπροσδιορίζει τον τρόπο κοινής χρήσης, εκτίμησης και ιδιοκτησίας της μουσικής. Ωστόσο, καθώς διασχίζουμε αυτό το κεφάλαιο, θα ρίξουμε επίσης φως στην φύση των NFT, αναγνωρίζοντας ότι, ενώ προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα, δεν είναι χωρίς προκλήσεις.

Πλοήγηση στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα.

Τα NFT έχουν αναστατώσει τα παραδοσιακά επιχειρηματικά μοντέλα και έχουν εισαγάγει νέες ροές εσόδων. Καλλιτέχνες, μουσικοί και δημιουργοί παιχνιδιών βρίσκουν νέους τρόπους για τη δημιουργία εσόδων από το περιεχόμενό τους. Τα πλεονεκτήματα είναι εμφανή, αλλά είναι επίσης σημαντική η κατανόηση των παγίδων και των προκλήσεων κατά την πορείας. Καθώς εμβαθύνουμε στα παραδείγματα και τις μελέτες περιπτώσεων του πραγματικού κόσμου, θα δούμε πώς οι NFT έχουν φέρει επανάσταση στην ιδιοκτησία ψηφιακών μέσων, τη δημιουργία εσόδων από περιεχόμενο και τα επιχειρηματικά μοντέλα. Είτε είστε καλλιτέχνης, μουσικός ή προγραμματιστής παιχνιδιών, η κατανόηση των εφαρμογών των NFT στον αντίστοιχο κλάδο σας, ανοίγει πόρτες σε νέες δυνατότητες και δημιουργικούς ορίζοντες.

Οι κύριοι κλάδοι των NFTs:

Παιχνίδια και εικονικές πραγματικότητες: Τα NFT εισέρχονται δυναμικά στον χώρο του gaming. Οι παίκτες έχουν και ανταλλάζουν εικονικά skins, όπλα και χαρακτήρες. Παράλληλα, τα NFT δημιουργούν νέες ευκαιρίες για μουσικούς και καλλιτέχνες για την ωφέλεια από τη δημιουργικότητά τους, ανοίγοντας δρόμους για καινοτόμες μορφές μουσικής και ψυχαγωγίας. Επιπλέον, τα NFT αλλάζουν τον τρόπο συλλογής και ανταλλαγής των θαυμαστών για αθλητικά αναμνηστικά, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε μοναδικές συλλεκτικές εμπειρίες. Τέλος, στον τομέα της μόδας και της πολυτέλειας, η εικονική ραπτική, τα αξεσουάρ περιορισμένης έκδοσης και τα ψηφιακά wearables είναι αντικείμενα πόθου για τους καταναλωτές.Δικαιώματα ακίνητης περιουσίας και ιδιοκτησίας: Ο κλάδος των ακινήτων εξετάζει τις δυνατότητες των NFT για τη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων. Υγειονομική περίθαλψη: Τα NFT διασφαλίζουν την ασφάλεια των ιατρικών δεδομένων. Εκπαίδευση και Πιστοποιήσεις: Οι εκπαιδευτικοί οργανισμοί χρησιμοποιούν NFT για την έκδοση ψηφιακών πιστοποιήσεων. Εφοδιαστική αλυσίδα και αυθεντικότητα προϊόντος: Τα NFT διασφαλίζουν την αυθεντικότητα των προϊόντων.

Το μέλλον των NFTs

Αυτό το κεφάλαιο είναι η πύλη σας για να εξερευνήσετε το τεράστιο, απρόβλεπτο και συναρπαστικό μέλλον των Non-Fungible Tokens (NFT). Καθώς τα NFT συνεχίζουν την επανάσταση στο τοπίο των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, υπόσχονται να επηρεάσουν όχι μόνο την κοινότητα του blockchain αλλά και την ευρύτερη επιχείρηση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων με τρόπους που δεν έχουν ακόμη υλοποιηθεί πλήρως.

Αποκάλυψη της επανάστασης του NFT

Μία από τις πιο συναρπαστικές πτυχές των NFT είναι οι αναξιοποίητες δυνατότητές τους για τη μεταφόρτωση του τοπίου της ψηφιακής τέχνης. Η κατηγορία περιουσιακών στοιχείων έχει παραμείνει σχετικά ανεπαρκώς αξιοποιημένη, αλλά με τα NFT, είναι έτοιμη να απελευθερωθεί και να πάρει το επίκεντρο της αγοράς. Το μέλλον της ψηφιακής τέχνης και των συλλεκτικών ειδών, με τα NFT ως βασικό άξονα, είναι υποσχόμενο για τη διατάραξη της αγοράς.

Τα NFT ως πύλες για τις ψηφιακές οικονομίες

Το μέλλον των NFT είναι πέρα από την τέχνη και τα συλλεκτικά αντικείμενα. Γενικά, τα NFT προαναγγέλλουν την εποχή των ψηφιακών οικονομιών, μια μεταμορφωτική αλλαγή με επιπτώσεις για όλους. Το πώς ακριβώς τα NFT επηρεάζουν αυτές τις ψηφιακές οικονομίες είναι θέμα εξερεύνησης και συζήτησης, με το μέλλον τους απρόβλεπτο.

Πλοήγηση στην Αβεβαιότητα

Είναι σημαντική η παραδοχή ε ότι το μέλλον των NFTs παραμένει αβέβαιο. Η αλληλεπίδραση διαφόρων παραγόντων διαμορφώνει την πορεία που ακολουθούν τα NFTs. Οι τεχνολογικές εξελίξεις, οι προτιμήσεις των καταναλωτών και οι νομικές αλλαγές καθορίζουν την κατεύθυνση της αγοράς NFT. Καθώς διερευνούμε τις αβεβαιότητες και τις δυνατότητες, συναντάμε ένα φάσμα απόψεων. Κάποιοι εκφράζουν αισιοδοξία, με την πρόβλεψη ότι τα NFTs είναι καταλύτες για τον επαναπροσδιορισμό της ιδιοκτησίας και της αξίας στην ψηφιακή εποχή. Αντίθετα, άλλοι υιοθετούν μια πιο προσεκτική στάση, με αμφισβήτηση τις μακροπρόθεσμες προοπτικές των NFTs.

Τα ακόλουθα γεγονότα θα μπορούσαν να έχουν αντίκτυπο στο μέλλον των NFT:

Το μέλλον των NFTs είναι ένα δυναμικό τοπίο, επηρεασμένο από αρκετούς βασικούς παράγοντες. Αυτοί οι παράγοντες τη μεταμορφώνουν τον ρόλο και τον αντίκτυπο των NFT στη ζωή μας.

1. Ευρύτερη Υιοθεσία

Η κατανόηση των NFT με την ανάπτυξη φιλικών προς το χρήστη διεπαφών, υποστηρίζει την πιθανή εισχώρηση βαθύτερα στην καθημερινή ζωή. Η ευρύτερη υιοθέτηση των NFTs υποστηρίζει τη διαδράματιση ρόλων σε διάφορους κλάδους και περιπτώσεων χρήσης, από την τέχνη μέχρι την ακίνητη περιουσία, με επαναπροσδιορισμό τον τρόπο και την αντίληψη της ιδιοκτησία και της αξίας.

2. Αυξημένη ρύθμιση

Η αυξανόμενη σημασία των NFTs έχει επιστήσει την προσοχή των ρυθμιστικών αρχών. Ενώ, η ρύθμιση είναι απαραίτητη για τη διασφάλιση της ακεραιότητας και της ασφάλειας της αγοράς, οι αυστηρότεροι έλεγχοι επηρεάζουν την ευκολία αγοράς και κατοχής NFT. Η εξισορρόπηση της καινοτομίας με την προστασία έναντι των κινδύνων θα είναι μια κρίσιμη πτυχή αυτού του εξελισσόμενου χώρου.

3. Τεχνολογικές Εξελίξεις

Γενικά, η τεχνολογία blockchain στηρίζει τα NFT. Οι εξελίξεις σε αυτήν την τεχνολογία έχουν τη δυνατότητα της βελτίωσης με πρακτικότητα, ασφάλεια και φιλικότητα προς τον χρήστη των NFT. Τέλος, οι τεχνολογικές εξελίξεις μπορεί να ανοίξουν την πόρτα σε νέες εφαρμογές, καθιστώντας τα NFT πιο ευέλικτα και προσβάσιμα.

4. Η σύνδεση Metaverse

Το metaverse αντιπροσωπεύει ένα συναρπαστικό σύνορο για τα NFT. Καθώς τα NFT είναι αναπόσπαστα στοιχεία της εικονικής σφαίρας τόσο οι άνθρωποι με αλληλεπίδραση, ανταλλαγή ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, βυθίζονται σε μοναδικές εμπειρίες. Τα NFT ανοίγουν νέες δυνατότητες για το μετασύμπαν, γεφυρώνοντας τον πραγματικό και τον ψηφιακό κόσμο.

5. Μη τραπεζικά περιουσιακά στοιχεία ως ψηφιακοί θησαυροί

Τα NFTs δίνουν νέα πνοή σε παραδοσιακά μη τραπεζικά περιουσιακά στοιχεία, όπως συλλεκτικά αντικείμενα, αντίκες και καλές τέχνες. Μετατρέποντας αυτά τα φυσικά στοιχεία σε ψηφιακά μάρκες, τα NFT ανοίγουν την πόρτα σε νέες αγορές και βελτιστοποιούν τις συναλλαγές. Αυτός ο μετασχηματισμός θα μπορούσε να απλοποιήσει την αγορά και την πώληση αυτών των περιουσιακών στοιχείων, διευρύνοντας την πρόσβαση και τη συμμετοχή.

6. Ο ζωτικός ρόλος των ψηφιακών πορτοφολιών

Γενικά, τα ψηφιακά πορτοφόλια διαδραματίζουν απαραίτητο ρόλο στις συναλλαγές NFT. Επίσης, για την τροφοδότηση της ευρείας υιοθέτησης του NFT, αυτά τα πορτοφόλια πρέπει να δίνουν προτεραιότητα στην ασφάλεια, τη φιλικότητα προς τον χρήστη και την αξιοπιστία. Αυτά τα προγράμματα λογισμικού είναι πύλες για τη διαχείριση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων και η εξέλιξή τους έχει αντίκτυπο στον τρόπο ενασχόλησης των ανθρώπων με τα NFT. Το μέλλον των NFTs είναι μια εξελισσόμενη αφήγηση, όπου αυτοί οι παράγοντες αλληλεπιδρούν και επαναπροσδιορίζουν τα όρια της ψηφιακής ιδιοκτησίας, της αξίας. Κατά την περιήγηση σε αυτό το συναρπαστικό τοπίο, είναι σημαντική η ενημέρωση, η προσαρμογή στις αλλαγές και η ενεργ΄ός συμμετοχ΄΄η στη διαμόρφωση του μέλλοντος των NFT. Τέλος, με κατανόηση των δυνάμεων, κατά την πρώτη γραμμή της επανάστασης του NFT, έτοιμοι να αγκαλιάσετε νέες ευκαιρίες και να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις.

Κατανόηση της έννοιας των NFTs: Συμπέρασμα

Με την ολοκλήρωση της ενότητα για τα NFTs, βρισκόμαστε σε ένα ψηφιακό τοπίο δημιουργικότητας και ιδιοκτησίας. Κατανοούμε την έννοια των NFT ως μοναδικών, μη αντικαταστάσιμων ψηφιακών στοιχείων και εξερευνούμε τις ιστορικές τους ρίζες και εφαρμογές. Το μέλλον των NFTs είναι υποσχόμενο, και επηρεάζει όχι μόνο την κοινότητα του blockchain αλλά και την ψηφιακή οικονομία. Τελος, αναμένουμε εξελίξεις στην τεχνολογία, τους κανονισμούς και το μετασύμπαν. Επίσης, τα NFT αναδιαμορφώνουν τον τρόπο αντίληψης της ιδιοκτησία και την αξία στην ψηφιακή εποχή. Επικέντρωση στη σημασία ασφαλών ψηφιακών πορτοφολιών, με προετοιμασία το έδαφος για τη συνέχιση της επανάστασης των NFT στη δημιουργική και ψηφιακή σφαίρα.

Κατανόηση έννοιας των NFTs: Αναφορές και Πηγές

Buterin, V. (2014). A next-generation smart contract and decentralized application platform. Ethereum. Retrieved from https://github.com/ethereum/wiki/wiki/White-Paper Hinkes, A. (2021). The Non-Fungible Token Bible. The Blockchain Institute. Retrieved from https://www.blockchaininstitute.tech/single-post/2021/02/11/The-Non-Fungible-Token-Bible An overview of digital collectibles. Retrieved from https://www.lcx.com/an-overview-of-digital-collectibles/ Monica M. Sharif,  Farshad Ghodoosi (2022) – The Ethics of Blockchain in Organizations. Retrieved from The Ethics of Blockchain in Organizations. Mohammad Humaid (2023) ARE NFTS BAD FOR THE ENVIRONMENT? https://cryptowallet.com/academy/are-nfts-bad-for-the-environment/ NFTs explained: what they are, why rock stars are using them, and why they’re selling for millions of dollars Retrieved from https://theconversation.com/nfts-explained-what-they-are-why-rock-stars-are-using-them-and-why-theyre-selling-for-millions-of-dollars-156389 Luke Heemsbergen (2021) Pradeep Aswal &  Toshendra Sharma, What is an NFT? Step-by-Step Beginners Guide 2023, Blockchain Council, Retrieved from https://www.blockchain-council.org/guide/nft-guide-everything-you-need-to-know/ Nitesh Kumar, New Use Cases and Applications of NFTs in Various Sectors, Analytics Insight, August 13, 2023, Retrieved from: https://www.analyticsinsight.net/new-use-cases-and-applications-of-nfts-in-various- By LCX Team, The Future of NFTs, LCX, June 14, 2023, Retrieved from: https://www.lcx.com/the-future-of-nfts/

Other Posts.

Οδηγός δημιουργίας εσόδων NFT

Οδηγός δημιουργίας εσόδων NFT

Η ανάρτηση αφορά το χρηματοδοτούμενο από την ΕΕ έργο «V2B: Δημιουργία Ευκαιριών NFT στο Metaverse για Εκπαιδευόμενους ΕΕΚ Τέχνης» με αριθμό αναφοράς 2022-1-DE02-KA210-VET-000080828. Ο συντονισμός του ε΄ργου είναι από την L4Y Learning for Youth GmbH και συνεργάζεται με...

Voxedit: Mοναδικά αντικείμενα παιχνιδιού NFT για το Metaverse

Voxedit: Mοναδικά αντικείμενα παιχνιδιού NFT για το Metaverse

Δημιουργήσαμε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου για το χρηματοδοτούμενο από την ΕΕ έργο «Voxedit Crafting Unique NFT Game Items for the Metaverse» με αριθμό αναφοράς έργου 2022-1-DE02-KA210-VET-000080828. Συντονίζεται από την L4Y Learning for Youth GmbH σε συνεργασία με...

Σχεδιασμός και δημιουργία NFT

Σχεδιασμός και δημιουργία NFT

Καλωσορίσατε στον οδηγό μας για το έργο χρηματοδοτούμενο από την ΕΕ «Σχεδιασμός και Δημιουργία Φορητών Συσκευών NFT με το VoxEdit» με αριθμό αναφοράς 2022-1-DE02-KA210-VET-000080828! Η L4Y Learning for Youth GmbH, σε συνεργασία με την Adana Cukurova Guzel Sanatlar και...

NFT Avatars με VoxEdit: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα

NFT Avatars με VoxEdit: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα

Σας ενδιαφέρει να δημιουργήσετε τα δικά σας avatar NFT για το metaverse; Αναζητάτε ένα δωρεάν και εύχρηστο εργαλείο για σχεδίαση, ζωντάνευση και εξαγωγή των δημιουργιών σας voxel; Αν ναι, αυτή η ανάρτηση στο ιστολόγιο είναι ιδανική για εσάς. Αρχικά, σας δείχνουμε τη...

Η Επανάσταση του Web3.0

Η Επανάσταση του Web3.0

Δημιουργήσαμε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου για το χρηματοδοτούμενο από την ΕΕ έργο «V2B: Δημιουργία ευκαιριών NFT στο Metaverse για Εκπαιδευόμενους ΕΕΚ Τέχνης» με αριθμό αναφοράς 2022-1-DE02-KA210-VET-000080828. Συντονισμός από την L4Y Learning for Youth GmbH σε...

NFTs στο Metaverse: Ευκαιρίες και Προκλήσεις

NFTs στο Metaverse: Ευκαιρίες και Προκλήσεις

Αρχικά, δημιουργήσαμε την ανάρτηση ιστολογίου για το χρηματοδοτούμενο από την ΕΕ έργο «V2B: Δημιουργία ευκαιριών NFT στο Metaverse για Εκπαιδευόμενους ΕΕΚ Τέχνης» με αριθμό αναφοράς 2022-1-DE02-KA210-VET-000080828. Συντονισμός από την L4Y Learning for Youth GmbH σε...

Συμβουλές πρόληψης απάτης

Συμβουλές πρόληψης απάτης

Καλώς ήρθατε στον οδηγό μας για τις Συμβουλές πρόληψης απάτης στο Blockchain. Αρχικ΄ά, σε αυτό το ιστολόγιο, εξετάζουμε στρατηγικές και ιδέες για να σας βοηθήσουμε να προστατεύσετε τον εαυτό σας από απάτες και απάτες στον κόσμο του blockchain. Δημιουργήσαμε αυτό το...

Στρατηγικές ασφάλειας ψηφιακών στοιχείων

Στρατηγικές ασφάλειας ψηφιακών στοιχείων

Αρχικά, η ανάρτηση ιστολογίου αφορά το έργο "V2B: Δημιουργία ευκαιριών NFT στο Metaverse για Εκπαιδευόμενους ΕΕΚ Τέχνης" με χρηματοδότηση από την ΕΕ, με αναφορά έργου 2022-1-DE02-KA210-VET-000080828. Συντονισμός από την L4Y Learning for Youth GmbH με τη συνεργασία των...

Έξυπνο συμβόλαιο

Έξυπνο συμβόλαιο

Καλώς ήρθατε στο άρθρο μας για το " Έξυπνο Συμβόλαιο". Αρχικά, αυτή η ανάρτηση αφορά το έργο "V2B: Δημιουργία ευκαιριών NFT στο Metaverse για Εκπαιδευόμενους ΕΕΚ Τέχνης" (αρ. αναφοράς: 2022-1-DE02-KA210-VET-000080828), με συντονισμό από την L4Y Learning for Youth GmbH...

Ασφαλείς συναλλαγές Blockchain: Βασικές στρατηγικές

Ασφαλείς συναλλαγές Blockchain: Βασικές στρατηγικές

Η ανάρτηση ιστολογίου αφορά το ευρωπαϊκό έργο "V2B: Δημιουργία ευκαιριών NFT στο Metaverse για Εκπαιδευόμενους ΕΕΚ Τέχνης" (αριθμός αναφοράς: 2022-1-DE02-KA210-VET-000080828). Συντονισμός από την L4Y Learning for Youth GmbH σε συνεργασία με την Adana Cukurova Guzel...